Câmpurile însoțite de * sunt obligatorii

BILETE


Dacă vei veni însoțit de soțul sau soția ta, te rugăm să bifezi aici. Împreună veți avea o reducere de 50 RON. Pentru a beneficia de această reducere, soțul sau soția ta trebuie să completeze un formular asemănător și să bifeze această opțiune.

Dacă vei veni însoțit de copii, te rugăm să alegi una din aceste variante. Dacă nicio variantă nu se potrivește cu situația ta sau dacă vei veni însoțit de mai mult de 2 copii, te rugăm să ne contactezi.


DATE PERSONALEINFORMAȚII DE CONTACTGRUP PROFESIONALCAZARE


Te rugăm să completezi numele complet al persoanei cu care dorești să stai în aceeași cameră, plus motivația: sunteți frați/surori, rude de alt grad, colegi, etc. În limita camerelor și a numărului de paturi în cameră, vom încerca să satisfacem toate preferințele.


TRANSPORT


Conferința va începe vineri, 25 septembrie, la ora 10:00, cu înscrierile.

Conferința se va încheia duminică, 27 septembrie, în jur de ora 13:00, după o poză de grup.Te rugăm să achiți acontul nerambursabil de 150 RON în contul

RO42 RNCB 0249 0492 5199 0005 - Banca BCR - Beneficiar: OSCER cu mențiunea: "donatie - inscriere Nume Prenume" cât mai repede posibil pentru a fi considerat înscris.

Restul sumei poate fi achitat în același cont bancar până la data de 20 septembrie 2015.